Paitsi mummoansa, sanoi isäni. Joten tässäpä testi vailla vertaa...

Mies osti viikonloppuna itselleen ja pojille grillattavaksi kanaa. Niitä jäi jääkaappiin paketti, ja koska neljä tein jo paistinpannulla yhtenä päivänä ja suunnattomasti ärsytti liemi joka niistä irtosi, siis itseäni, päätin nyt soveltaa testiversiona uunin grillivastusta kypsennyksessä. Ongelmahan on siinä, että uunivuoassa ne jäävät jälleen lillumaan nesteeseen ja uunin ritilän peseminen taas on kaikkinainen kauhistus, joten mikron grillialusta sai kunniatehtävän toimia apuna.

529999.jpg

Alle uunivuoka ja 200 asteeseen. Tulokset myöhemmin.

Tässä siis myöhemmin luvatut tulokset. Kuulemma ihan ok, paitsi että grillatessa tuleva rapea (lue:kärähtänyt) pinta puuttuu. Miehellä kun on nuo paistotavat aina toisinaan hieman tuota... Omalaatuisia eli viimeksi nämä olivat pikimustia. Vaikka samapa tuo, pääasia että itse tykkää kun itse ne syökin... Joten siitä vaan, grillin puutteessa menee näinkin. Tällä kertaa suurin syy uunissa valmistukseen oli tosin vesisade puhumattakaan kokista joka ei todellakaan näe sitä vaivaa että menisi miehelle grillaamaan ulos jauhelihakastikkeen ja muusin teon lomassa.