Tämä jatkuva tekemättömyys ja laiskottelu alkaa ahdistamaan, etenkin kun koti on kuin pommin jäljiltä. Keittiön taidan raivata, oli mikä oli eli nämä tasot tyhjiksi, kiitos:

426378.jpg

426376.jpg

Kaksi kysymystä kuviin liittyen, harmi ettei vastaajia paikalla, mitä hittoa pojan mankka tekee keittiön nurkassa? Ja kenen valopään idea on ollut tuoda peli keittiöön säilytykseen? Onkoihme että ahdistaa?

Tähän alle laitan vertauskuvat eli nämä kaksi kohdetta valmiit ja näkymä tämä:

426551.jpg

426552.jpg

Hieman mukavampi mennä keittiöön nyt, väitän...

Keittiön nurkassa kököttää muuten tämäkin pino laatikoita odottamassa vintti- ja kaappisiivousta, joka jostain kumman syystä on nyt siirtynyt.

426381.jpg

Päällä kassi joka sopisi hellapoliisille tai vaihtoehtoisesti omalle siskolleni värinsä puolesta, Seppälän pussukka uudistus on minusta ainakin täällä ollut hauska.

Entäpä sitten eteinen?

426380.jpg

Ja sama siivottuna:

426555.jpg

426385.jpg

Ja jälleen sama kun kaikki paikoillaan:

426553.jpg

Jälleen kaksi kysymystä kuviin liittyen. Onko todellakin ylivoimaista laittaa kenkiä telineeseen sisääntultuaan? Tai hanskoja, tumppuja, lakkeja ja muita vastaavia noihin laatikoihin jotka ovat tuon läjän takana? Varsinkin kun jokaiselle niistä on oma laatikkonsa varattuna? Periaatteesta en itse niitä käy laittamassa silloin kun lapset kotona, koska kyllä jokaisen kuuluu laittaa itse omansa paikoilleen, jopa junnu 4v osaa sen halutessaan.

Ja tässä viimeinen kuva:

426402.jpg

Kannanko lehdet muutama kerrallaan autoon, että saan ne siirtymään paperinkeräyslaatikkoon? Mikähän siinä on, että tuota läjää ei kukaan muu osaa kuljettaa tästä talosta ulos?

Menen "siivoamaan" eli ainakin testaan mihin rahkeeni riittävät. Lupasin itselleni, että ensimmäisestä supistuksesta lyön hanskat naulaan ja jatkan toimettomalla linjalla...

Koko "urakkaan" upposi puolisen tuntia, mutta kyllä tuo näköjään on uskottava että edelleen kannattaa himmailla tekemistä, heti alkaa tuntumaan painetta alamahassa, supista onneksi ei. Joten nyt lyön ne hanskat tiskiin ja menen laittamaan pienille pikapäivällistä.