Ihan viimeisiähän tässä viedään, siis mitä tulee lasten koulupäiviin. Ensi viikko vielä ja se on siinä sitten. Itsellä on vielä muutama lähikoulupäivä lasten jäätyä lomille mutta jussia ennen nekin on ohi ja sen jälkeen ollaankin viikkoja kotona. Voi apua! Miten mahtaa hermo kestää, kysyn mä vaan, sillä levottomuutta ja rehaamista on taatusti luvassa runsain määrin.

En muuten ole kovinkaan innostunut tästä vuodatuksen uudesta ulkonäöstä. Siis kirjoituseditorin osalta. Itselleni tärkeä toiminto on kadonnut eli kappaleen vaihto välilyönnillä ei enää toimi. Ehei, nyt tarvii pamauttaa kahdesti että saa kappaleen vaihtumaan. Toki tiedän että kirjoitan väärin mitä näihin kappaleisiin tulee, nykyäänhän kappaleen katsotaan vaihtuvan edelliseen lauseen loppuessa kesken edellisen rivin ja uuden alkaessa uudelta ehjältä riviltä. Vanhana jääränä en moisesta pidä vaan tahdon kappaleiden väliin kunnon välin. Höh.

Toisaalta, nythän ollaan näin ollen hyvällä mallilla jos se on isoin murheistani. No, ei se ole mutta se on ehkä se helpoiten mieleentuleva blogatessa. Toisaalta, mitäpä niitä ongelmia suremalla suremaan, asioilla on tapana lutviintua omia aikojaan. Toteanpa vaan että tämä viikko on kulunut jonkinasteisen ketutuksen pyörteissä, ukkohan oli illassa alkuviikon ja aina yhtä suurta hämmennystä ja ärsyynnystä minussa herättää se kuinka hän voi vain olla aamupäivät. Joka ainoa iltapäivä kun tulin kotiin tehdäkseni tuhat ja yksi kotihommaa joista osan olisi voinut joku muu hoidella aamupäivän aikana. No, enpä jaksa tätä nyt enempiä manailla, olkoon.

Eilinen päivä kaikkineen meni vauhdilla. Tuli siinä himppa pestyä pyykkiä, pyörähdettyä kaupoilla, kokattua lasagnea ja luettua kotva tenttiin. Lisäksi ehdin speden vasukeskusteluun ja ennätinpä jopa nauttia auringostakin. Julistanpa muuten kesän virallisesti alkaneeksi tämänkin naisen osalta; kaupoilla tuli niin kuuma että oli ihan PAKKO vaihtaa kesätoppi ja caprit päälle kotiuduttua. Sehän taas tarkoitti sitä että talven rehottaneet säärikarvat oli pakko sheivailla ja tuli siinä muutenkin itseään kuositettua vähän sieltä täältä.

Se muuten näkyy kynsistä, se keuhkokuume. Olen kevään kamppaillut kynsien kanssa jotka liuskoittuu, halkeilee ja siis ihan oikeasti halkeilee jopa pituussuunnassa kahtia. Ei kiva. Yleensähän minulla on ollut pitkähköt ja huolitellut kynnet, nyt kynsien lakkaamista ei ole voinut edes ajatella. Eilen illalla lakkasin, leikkasin vaan kynnet ensin ihan nysiksi. Se kun on ainoa tapa jolla molempien peukalonkynsien pystysuuntaisen halkeaman saa hetkeksi pois. Voi rähmä. Rakennekynnet olisi oikeasti in ja pop mutta enpä ole saanut aikaan.

Vaan jaa, luulenpa että siirryn nyt aamu-uutisten pariin. Tänään kun on luvassa oleilupäivä, joka tosin sisältää speden puolipäiväiseksi kiikutuksen, siivoilua ja kenties nakkaan ukon vanhimman siskon pyörähtämään kaupoilla. Ukko aikoo grillailla illalla tenavien kanssa joten osaa on hänkin nyt sitten ainakin hetkellisesti ottamassa, kaipa hän on lukenut naamastani että ketuttaa. Huomisen touhuista ei ole vielä hajuakaan mutta sunnuntaina olemme menossa Särkänniemeen joten ihan ollen tämäkään viikonloppu ei mene. 

Se on siis moro ja viettäkää kivakivaperjantai ja viikonloppukin, luulenpa että en paljon jouda päivittelemään blogiani viikonlopun aikana.