Olipas se lyhyt viikonloppu, herttinen sentään! Eilisen käytin tehokkaasti hyväkseni ja suunnilleen vain olin ja öllötin, muutama leffa tuli tuijotettu öllöttelyn lomassa. Tuli siinä lomassa, tietysti, hinkattua keittiöä, ruokittua tenavia ja siivoiltua tenavien jälkiä sieltä ja täältä mutta siinä se sitten olikin. Ja hyvä niin, tänään säntäillään jälleen TAKKiin ja huomenna alkaa työssäoppimisjakso nro 2. 

Edessä on tiukkaa puurtamista ja paljon, työssäoppimisjakson lomassa kun on tarkoitus tehdä näyttösuunnitelma ja kirjailla oppilashavainnointiesseekin ylös. Ja tokihan tähän samaan neljän viikon jaksoon osuu yhdet kolmekymppiset joihin tahdon ehdottomasti lähteä sekä ukon synttärit, siskon synttärit ja niin, ne minun omat nelikymppiseni joiden juhlistamisen tosin peruin perjantaina todettuani ettei meillä yksinkertaisesti ole varaa niitä nyt järkkäillä.

Ajatus kun oli se että olisin vuokrannut jonkin mielellään saunalla varustetun huvilan jostain järkevän matkan päästä ja kutsunut pienen mutta läheisen seurueen paikalle, olisi istuttu ja saunottu ja mahdollisesti lähdetty vielä jatkoillekin. Pienempien hoitokin oli jo alustavasti sovittuna, onhan tuossa noita teini-ikään ehtineitä mutta ei, ei se nyt auta. Asiat on pakko laittaa tärkeysjärjestykseen ja koska poika 15v pääsee toukokuulla ripille on ne kekkerit ensimmäisellä sijalla.

Nyyttäripohjalta nekin pirskeet tosin olisi osin menty, ei sillä, mutta en minä mitenkään innostu ajatuksesta jonka ukon sisko heitti ilmaan kuultuaan ettei kekkereitä olekaan. Tämä kun totesi samantien että pidetään ne sitten meillä kotona nyyttäreinä. Ööö... En minä kyllä ollut suunnitellut viettäväni nelikymppisiäni kotona lasten parissa. Ja vaikka heille hoito onkin sovittuna niin se hoito on sovittu kotiin enkä tosiaankaan kutsu tänne ihmislaumaa istumaan iltaa niin että tenavat pyörii jaloissa.

Höh. Kaikkea sitä kanssa. No, toisaalta varmaan ihan hyväkin, onpa enemmän aikaa paneutua siihen näyttösuunnitelmaan kun ei tarvitse synttärikuvioita miettiä samalla. Vietän ne nelikymppiseni sitten ihan itsekseni opiskelukaverin kolmekymppisillä seuraavana viikonloppuna omistani eikä sekään nyt paha vaihtoehto ole, ne kun vietetään mansessa pubitunnelmissa ja siitähän voi sitten halutessaan lähteä vielä vaikka jatkoille.

Vaan jaa kuulkaa, tänäänhän on maanantai! Siis SE maanantai jolloin IHAN VARMASTI tulee rahaa. Siis VARMASTI! Hahaa! Ihme juttu muuten, minä touhasin lauantaina joutessani yhden tilisiirron kaverilleni jolle olin muutaman kympin velkaa tämän minulle lähettämistä kirjoista ja hups, se raha SIIRTYI tämän tilille. Käsittämätöntä! Onkohan siirroissa joku naamaraja tai joku muu outo kriteeri kun YYA-tahon ainakin neljästi siirtämiä rahoja ei vieläkään näy tililläni?

Ukko menee vasta iltaan joten YYA-tahon pitäisi ilmoitella tälle miten niitä rahoja tuo ja sanokaa minun sanoneen niin puhelimeeni ilmestyy tekstiviesti piiiiitkällä selityksellä puoleen päivään mennessä. Olkoonkin että hän TAKUUVARMASTI SAA rahaa pankista tänään. Takuuvarminta tässä on se että pankin tietojärjestelmä kaatuu, holvi on ryöstetty yön aikana ja nekin rahat jotka pankkiin on jääneet on korvamerkitty niemisen papalle. Nih!

Luulenpa että siirryn nyt toviksi uutisannin pariin ja ehkä oma olemus pitäisi kuosittaa siihen muotoon että kehtaa lähteä sinne kouluun. Ulkona on niin hiivatin kylmä että jo ajatus ulkoilusta tekee pahaa mutta kerranko sitä... Se on siis moro ja viettäkää kivakivamaanantai, minä pyrin samaan!