Tässä se aika tuhraantuu ja kohta on aivan varmasti toimintahulluus ohi. Siis täällä taas, kertomassa vielä ihmeellisemmästä tapahtumasta joka osakseni koitui. Sukkakatastrofin mainingeissa päätin samantien kipaista hakemaan postin laatikosta. Minua ilahdutettiin nettilaskulla joka on alle kympin. Nyt siis istun tässä ja odotan että nettipalvelumme tuottajan laskutusnumerosta joku vastaisi.

Vonkaan siis laskua. Isompaa kuin tämä. Kyllä sen nyt likemmäs 60 ekkee pitäisi olla. Laskutettu on siis vain nettiturva. Mitä helvettiä? Eikö minun rahani kelpaa? Ihan käypää valuuttaa se oli vielä eilen kun sitä kanaa kaupasta hain. Ja koska rahani ei näemmä kelpaa laskumuodossa, käyhän se näinkin. Maksetaan sitten julmetun iso kännykkälasku, kaipa tämäkin numero maksullinen on. Eikä sisälly siihen minun puhepakettiini.

P-le niin, hommathan tässä sotkeentuu. Onneksi on teini. Komensin sen jatkamaan toimintatarmoaan eli pesemään perunat sillä välin kun itse kerron teille tätä rahapoliittista kriisiäni ja heittelen sukkia ympäri alakertaa. Jep. Jatkan nyt odottelua sukkien parissa.