Sopii kuin nakutettuna irkun fiilikseen. Koetin jo lauantaina piipahtaa kirjaamassa muutaman rivin, mutta osuin ilmeisesti huonoon aikaan paikalle kun ei vaan ottanut vuodatus toimiakseen. Kirjautuminen toimi vielä ihan ok, mutta sen jälkeen meni sellaiseksi odotteluksi ettei tämä malttamaton akka jaksanut odotella. Sama juttu eilen. Onneksi tänä aamuna toimintanopeus on kohdallaan, muuten olisi jäänyt nytkin kirjoittamatta.

Piti näet sanomani että elämä on hektistä. Teini on saapunut elämänsä kesään. Siihen samaan, jonka aikanaan itse kukin pikkuisenkin vilkkaampi naisihminen on nuoruusvuosinaan kokenut. Reilun vuoden kestänyt seurustelu on off, tilalla on menoa sinne ja tänne ja kappas, jostain siihen jo uusikin poikaystäväkin on vilahtanut. Eli irkku seuraa tilannetta silmä kovana ja suunnilleen rukoilee, ettei mitään ikävyyksiä osu kohdalle. Teinin siis.

Myös poika 13v, aivan kohta muuten 14v, on löytänyt vauhtia elämäänsä. Sisarukset, siis nämä teinit, kulkee yhdessä ja samassa porukassa. Eli sielläkin vauhtia ja menoa. Irkku seuraa siis näitäkin tapahtumia silmä kovana. Junnu puolestaan on junnu, eli seinätkään ei pidättele. Onko tämä sitten jonkinlainen onnekas hetkellinen menon hidastus kun kaveri astui lauantaiaamuna ruuvin päälle. Josta johtuen junnu on siirtynyt vallan liikkumaan joko yhdellä jalalla hyppien tai konttaamalla. Saattaisi olla tosiaan onnekas hidastuma muuten, mutta kun. Nyt näyttää siltä että ruuvinkohta on tulehtunut. Eli lekurireissua pukkaa.

Ja niin juu, se mistä piti tulla sanomaan jo aiemmin, on seuraava. Tämä blogi mitä luultavimmin hidastuu nyt reippaasti päivitystahdiltaan. Johtuen paitsi tästä kiireestä IRL, myös siitä, että irkulla ei juurikaan ole ollut nyt muutamaan päivään mitään sanottavaa. Ei kirjaamisen arvoista ainakaan. Joten, älkääpä ihmetelkö, postailen kun on jotain juttua ja aikaa, mutta harvakseltaan.

Nyt, se on moro ja pitäkäätten hilpiä viikko!