Pakko kirjata tämä ohje nyt samantien muistiin jos kävisi niin hyvä säkä että tämä olisi naminamionnistunut versio. En ole pahemmin tehnyt voileipäkakkuja, kerran aiemmin jos tarkkoja ollaan, niin ja kerran teinin rippijuhliin voileipäkakkurullia. Selasin useamman blogin voileipäkakkuohjeet läpi ja tästä tuli nyt jonkinasteinen sovellus koska mikään ohje ei ihan suoraan tuntunut omaan makuun osuvalta.

30 siivua Reilu-vehnäpaahtoa

Lihatäyte:

n 350g Savupoikien savuliharouhetta

200g Viola valkosipulituorejuustoa

300g ranskankermaa

Vaalea täyte:

2 isoa suolakurkkua kuutioina

100g sipulikuutioita

200g Viola ruohosipulituorejuustoa

150g ranskankermaa

n. desi voileipäpikkelsiä

Ladoin kelmulla vuorattuun suorakaidevuokaan kerros leipää-kostutus lihaliemellä-lihatäyte-leipä-kostutus-vaalea täyte niin että sekä vaaleaa että lihatäytettä tuli kaksi kerrosta.

Koska se mokoma kakku on nyt vasta jääkaapissa tekeytymässä niin mausta en osaa vielä sanoa mitään muuta kuin sen, että täytteet maistui tekovaiheessa sairaan hyviltä. Ja se kuorrutus. Jaa-a, ajattelin laittaa 200g ruohosipulituorejuustoa ja majoneesia sekaisin ja kuorruttaa sillä, osaako joku vinkata pitäisikö tuohon vielä lisätä jotain tai vaihtaa majoneesi esim kermavaahtoon?

Kamera ei toimi edelleenkään eli kuvaa ei tule valitettavasti, tai ehkä ennemminkin onneksi, koristelut kun tuskin tulee olemaan kummoiset. Lähinnä tomaattia ja kurkkua ajattelin länttiä päälle.

 

edit. aivan sairaan hyvää tuli! Päälle laittelin ruohosipulituorejuustoa jonka notkistin majoneesilla (ei hyvä muuten) ja koristelin silputulla salaatilla, ruohosipulilla, kurkulla ja kirsikkatomaattien puolikkailla. Niin ja taisi siihen himppunen fetaakin sujahtaa päälle.