Ukko on seonnut! Lapset on seonnut! Irkku on umpihullu! Ukko otti irkun jutut tosissaan, tulos, pelikone irkulle. Poika 13v osti PSPn itselleen. Teini pleikkari kakkosen. Talomme on miinoitettu erilaisilla pelikoneilla! Kamalaa! Lisäksi irkku sai omalle koneelleen Mario Kart-pelin, meillä oli kyllä samainen peli jo aiemmin teinin GameCubelle, mutta kuinka ollakaan, pienemmät naarmutti sen ja pelikone koki käyttölaman tämän tuloksena. Sikäli peli on hyvä, että sillä saa prinsessankin hiljenemään, helppo peli.

Poika 11v sen sijaan osti itselleen Pirates Of The Caribbean-pelin ja hups heijaa, irkku paukutti tuota ihan intopiukeena illalla kun sai pienet nukkumaan. Irkku on taantunut kakaran asteelle, niin sen on pakko olla. Ja sitten, mennään asiaan, onhan täällä nyt ihan oikeasti tapahtumaakin ollut. Tosin aina vaan lapsipainotteista. Poika 13v oli niin jännityksestä soikeana, pyöreänä ja kuutiona, että oli valvonut Ideapark-reissua edeltävän yön. Herätti eilen siis ensin teinin (kiukkua kuului), pojan 11v (ei haittaa) ja ukon (painu nyt j-mankekka suohon siitä) seitsemältä aamulla. Eihän siellä edes aukea kaupat ennen kymmentä, paitsi pari urheilutarvikeliikettä.

Irkku nousi seiskalta, eilen siis, kun poika 13v oli keittänyt kahvitkin jo valmiiksi. Ukko sen sijaan jatkoi makuuasentoa aina kahdeksaan asti. Puoli yhdeksältä porukka lähti, ja palasi sitten iltapäivällä, väsyneinä, onnellisina ja törsänneinä. Poika 13v jatkoi sähköjänislinjaa, touhusi sitä, tätä ja tota, pelasi, juoksi pitkin maita ja mantuja pari tuntia kun irkku viimeinkin antoi sen liikkumisluvan. Illalla seiskalta poika 13v meni suorittamaan velvollisuuksiaan, siivoamaan toisin sanoen. Puoli kahdeksalta irkku havahtui täyteen hiljaisuuteen yläkerran osalta ja lähetti pojan 11v katsomaan mitä se velipoika siellä tekee. Nukkui. Umpiunessa omassa sängyssään. Ja jatkoi samaa linjaa aina tähän aamuun kahdeksaan asti. Sähköjänis *hehee*

Nyt pojat onkin sitten uimahallissa. Pienet leikkii sievästi keskenään ja se jos mikä on IHME! Spede notkuu isin kanssa petissä, Spedellä kun on ongelmia, ollut jo useampana päivänä tai no, lähinnä iltaisin. Irkku veikkaa hampaita. Siihen malliin toinen kuolaa, jäystää nyrkkejään, puree irkun tissiä, parahtelee kipua, ja mikä ikävintä, tappelee unta vastaan iltaisin. Ei oo kuulkaa kivvaa niin olla pieni nahkahampainen kaveri...

Uutisena kerrottakoon myös, että Spede on syönyt nyt muutamana päivänä lihasapuskaa. Ja kuten useampi vanhemmista lapsistakin pienenä, osoittautunut nauttivan siitä paitsi jos se sisältää porkkanaa. Siitä se sitten, huuto lähti juu. Kaupassa on vain kahta laatua lihasosetta jossa porkkanaa ei ole, eli irkulla alkaa kanan- ja possunlihan keittelyt ja soseutukset pakastimeen. Voi höhheli soikoon. Toisaalta, väliäkö tuon, joka päivä Spede joka tapauksessa syö itse tehtyä sapuskaa, eli voidaan sitten siirtyä pelkästään itse tehtyihin näiden lihamössöjen osalta.

Ja nyt kuulkaa! Irkku on virtapiikki ja säntää --> pyykkikonetta kiusaamaan ja puhtaita nakkaamaan kaappien kätköihin. Se on taas moro ja viettäkää hauska persdaagi työkii!