Tästä vauvasta tulee tomaatti. Tai sitten tästä tulee mansikka-kingispuikko. En ole täysin varma, kumpi. Mutta toinen niistä varmastikin. Liioittelematta, syön luultavasti lähemmäs kilon päivässä tomaatteja. Saattaa olla että niitä menee jopa enemmän. Tärkein kauppaostos ne joka tapauksessa ovat. Mansikka-kingiksiä syön vain 3-5 päivässä. Eli ehkä sittenkin tomaatti?

Lisäksi tästä vauvasta tulee taistelija. Sen verran sitkeä kaveri on ollut. Tosin nyt on pakko myöntää, että äiti on huolestunut. Huolestunut siitä, miksi maha on viimeisen viikon aikana tippunut täysin alas? Syytä olisi nyt sitten lähteä todellakin kasvamaan vauhdilla ylöspäin. Ja vaikkakin maha on tippunut täysin alas, ei se ole poistanut istumisongelmaa. Äidillä on ongelmia istumisessa.

Pakko olla kenollaan vasempaan. Oikea puoli mahasta on edelleen täynnä vauvaa, vasen puoli kumisee tyhjyyttään. Äiti on myös helpottunut. Helpottunut siitä, että vauva on tajunnut nyt pysyä pää alaspäin. Hienoa. Pysy niin, älä vain vahingossakaan enää käänny. Äitiä myös ärsyttää eräs asia. Ärsyttää suunnattomasti se, että vessassa on käytävä taajaan. Vaikka ei olisi edes pissahätä. Jos äiti ei käy taajaan vessassa, alkaa supistamaan. Ja osa niistä supistuksista tekee kipeää. Ja se on väärin.

Äitiä myös nolottaa eräs asia. Äitiä nolottaa suunnattomasti se, että äiti on mennyt päivissä sekaisin. Tai niin, äitihän unohtelee asioita sen minkä ehtii, mutta tämäkin vielä. Äitin neuvola onkin keskiviikkona, ei tiistaina niinkuin äiti muisti ensin. Äiti on nolo.

Nyt äiti menee ja lähettää salskeat sotilaansa ryöstämään, jälleen kerran. Äiti on kamala rosvokin vielä kaiken lisäksi.