Kyllä onkin ihana herätä kaikessa rauhassa hyvin nukutun yön jälkeen auringonpaisteeseen. Voiko parempaa enää olla? Eilen oli todella kivaa, istuimme pari tuntia baarissa ennen konserttia jääkiekkomatsia tuijottamassa. Konsertti oli loistava, Kari Tapion ääni on uskomattoman upea. Musiikki tosin ei täysin ollut irkun makuun, ilmeisesti en ole Olavi Virta-fani, valitettavasti. Muutama loistokappale tosin tuli, Vihreät Niityt muun muassa.

Konsertin jälkeen kävelimme vielä käymään olusilla rautatieaseman baarissa ja siitä suuntasimme kotiin. Spede oli nukkumassa kun kymmenen aikaan kotia suoriuduimme, junnu ja muut tuijottelivat leffaa olkkarissa. Menin laittelemaan junnun nukkumaan ja kappas, nukuin sitten itsekin aina aamuseiskaan asti. Hitsiläinen! Mutta tekipä hyvää!

Soittelin eilen Inan kasvattajalle, siellä ei ole pentuja tiedossa vuoteen eli kosh, ei onnistanut. Tosin kasvattaja lupasi avittaa koiruuden etsimisessä jos haluan sen nyt suhteellisen nopeasti. Hyvä juttu, Inan kasvattaja kun tietää tarkalleen millaista koiraa olen hakemassa ja tuntee tanskandoggikasvattajia.

Yksi ongelma tässä koiran hankkimisessa tosin on. Kyllä minä haluan koiruuden, mutta sitten hetkittäin taas en ole varma haluanko sittenkään. Kamalan vaikeaa. Koira kun kuitenkin sitoo vahvasti moneksi vuodeksi mutta toisaalta, sidoksissa tässä muutenkin ollaan. Ja miehen mielipide siitä, että nyt on sen koiran aika eikä sitten kun lapset on isoja eikä sido enää niin vahvasti kotiin, sekin on erittäin perusteltu ja järkevä. Silti. Mieli vaihtelee merkillisesti.

Tälle päivälle olisi kaikenlaisia suunnitelmia päässä. Voisi siivoilla (yllätys), pestä pyykkiä (megayllätys), pestä parit ikkunat (no just just) ja leipoa jotain. Ulkoilukin himottaisi kummasti puhumattakaan siitä, että tekisi jotain epätavallista. Kun vain tietäisi mitä. Ilma ainakin on niin houkutteleva että jotain ulkoiluun liittyvää se voisi olla. Pitäisikö alkaa kuopsuttaa kukkapenkkejä? Kun tietäisi.

Ja nyt siirryn sujuvasti keittiöön, tiskikone odottaa tyhjentäjää ja pyykkikoneenkin voisi ladata samalla reissulla. Se on moro ja viettäkää erittäin kiva ja lämmin sunnuntai!