Se siitä ja sen kestävyydestä. Ei mitään uutta saati ihmeellistä. Kymmenen minuuttia keskustelua ja nimi paperiin. Hauskoja juttuja oli tiedossa sitten keskustelun jälkeen eli tiedustelu, osallistuuko prinsessa yöeskariin torstain-perjantai välisenä yönä. Osallistuu, vaikka prinsessa itse tietysti eri mieltä. Kun ei hoitotyttö ykkönenkään mene niin en minäkään. Väärin. Menee halusi tai ei. Suurin ongelma neidillä lähteminen. Onneksi äiti on näissä asioissa inhottava eli vie vaan ja sillä sipuli.

Hieman empimistä tosin tuli prinsessankin ääneen kun selvisi että ensinnäkin, siellä on iltapalaksi pizzaa. Toiseksi, sinne saa viedä omia herkkuja. Kolmanneksi, siellä on joku avaruusjuttu illalla. Ja se neljäs joka sai eniten emmintää aikaan olikin sitten se, että ne jotka ovat yöeskarissa, ovat perjantain vapaalla päiväeskarista. Siitäkös neiti riemastui. Mutta silti, "en halua kun ei sekään tuu"... Tädinkin kanssa tästä puhuin. Kuinka prinsessa on liikaa kiinni hoitotyttö ykkösessä. Voi sitä mutinan määrää niinä päivinä kun hoitotyttö onkin leikkinyt jonkun muun kanssa eskarissa. Sanoinkin tädille että juu, kuulun inhottaviin äiteihin ja tuon vaan. Jos hätä tulee niin pianko se kotiin illalla haetaan.

Lisäksi selvisi kevätretket, Satakunnan lennostoon ja teatteriin menevät. Muilta osin tapaaminen oli silti täysin turha minusta. Mutta kaipa se sitten kuitenkin oli hyvä juttu. Vai oliko... Niin ja vappuaattona on sitten naamiaiset. Eskariaika 9-13. Kauhukseni tajusin että pienet on menossa hoitoon siksi päiväksi eli nyt pitää koettaa järjestää niin, että neiti haettaisiin sitten eskarilta sinne hoitoon, kurjaa jos menee naamiaiset sivu suun.

Eli tällaista tällä kertaa. Nyt irkku ottaa rennon asennon ja uppoutuu vartiksi kauniiden ja rohkeiden ihmeelliseen maailmaan. Viime kerrasta onkin vierähtänyt aikaa runsaasti... Onkohan siellä menty naimisiin ja jos on niin ketkä? Kuka on kenenkin isäpuolen veli ja kummin kaima liiton kautta tällä kertaa... Hauskaa hömppää ja varsinaista suvun sisäistä ristinaintia, anteeksi ruma ilmaisuni. Moro!