Jos nyt ei muu niin se että nämä kuluvat nopeaan. Positiivista kai sekin ettei aamulla tarvitse nousta kukonlaulun aikaan ylös eikä sen puoleen kiskoa pienintäkään pystyasentoon. Vaan kuulkaa, muuten en näitä pidä kovin kummoisina. Tai niin, onpa tullut tavattua suvun naisia, eilinen kun vietettiin lähes kokonaan anopilla. Myös ukon sisko tenavineen oli paikalla joten juttu lensi, lapsilla oli keskenään kivaa ja ruokailut hoidettiin porukalla. Jes!

Perjantaina prinsessa oli elämänsä ensimmäisen kerran discossa! Tästä se alkaa, se ihan oikeasti murkkuikään laskeutuminen, pientä rakastumisen tynkäähän on ollut nähtävissä jo aiemminkin ja nyt; "mää sain sen pojan puhelinnumeron". Oi ei. Äiti hymyili lapsen ilolle ja isä puolestaan toimi kuten kunnon isän pitääkin todeten "mitäs hiivattia, mikä se sellainen poika on". Isän tokaisulle hymyili prinsessakin.

Olemme saaneet ratkaistua lääkitsemisongelmankin, siis sen joka liittyi spedeen ja tämän saamaan penisiliinikuuriin. Miten voikaan lääke olla NIIIIIIN järkyttävän makuista, kysyn mä vaan? En ihmettele yhtään että ensimmäisestä keskiviikkona annetusta lääkesatsista puolet päätyi keittiön lattialle. Sen jälkeen lääke onkin mennyt juuri sinne minne pitääkin, poikaa on lahjottu milloin milläkin ja lääkkeen päälle on juotu runsaasti ylimakeaa mehua viemään lääkkeen makua pois. Hyvä me! Kuuri-mokoma on vieläpä kymmenen päivän eli ottamispäiviä on vielä tähteenä yli puolet. Saapa nähdä miten huomenaamulla käy kun joudun lykkäämään lääkkeen kiireellä ennen tarhaan lähtöä.

Spede alkaa olla totta tosiaan kuosissa eikä meillä muutkaan ole ainakaan vielä osoittaneet sairastamisen merkkejä joten hyvällä mallilla ollaan. Ainoa hieman kysymyksiä herättävä sairastaja on ukon siskon nuorempi lapsonen, tälle kun oli noussut kova kuume eilen ehtoolla pari tuntia sen jälkeen kun he olivat kotiutuneet anoppilasta. Saapa nähdä onko tauti tarttuvaa mallia. Voi plääh! Miten minusta tuntuu että tänä talvena on pöpöjä ollut liikkeellä järjettömän paljon?

Tänään ajattelin hoitaa pyykkisavotan loppuun. Isommat pojat on lähdössä ex-anopin kanssa pikkuserkkunsa rippijuhliin ja todennäköisesti prinsessa piipahtaa jossain vaiheessa anoppilassa, mummu kun otti ja lykkäsi tämän talvitakin eilen koneeseen niin että prinsessa kotiutui mummun takissa. Prinsessa on kivan isokokoinen tenava; tällä on enemmänkin mummun kaapista kaivettuja vaatteita käytössään.

Ja nyt, siirryn totta tosiaan täyttämään pyykkäriä. Ruokapuoltakin pitänee miettiä kunhan ehtii, jääkaapissa kun ei ole enää valmiita ruokia. Se on moro ja viettäkää kivakivasunnuntai! Huomenna pääsee onneksi töihin!