Ohhoh! Ihanhan tässä tulee sellainen olo. Ukko ja tenavat starttasivat matkaan, poika 12v lähti kaverilleen ja irkku istuu ja ihmettelee speden kanssa hiljaista torppaa. Kääkkelis!

Speden olo on onneksi parempi. Nokka vuotaa himppusen, eli eiköhän kuume mene lenssun piikkiin. Poika 12 kyseli rahaa, hän menisi heseen syömään kaksin kaverinsa kanssa. Mikäs siinä, jääkaapissa on irkulle ja spedelle sapuskaa, ukko ja tenavat einehtivät serkkupojan luona, he kun tuskin kotiutuvat ennen iltaa.

Prinsessa saattaa jopa jäädä yöksi mökille pikkuserkun seuraksi. Saapa nähdä. Prinsessa kun on aina ollut aika arka yökyläilijä, toisaalta, miehen serkkupoika on pistämätön tenavien kanssa eli en ihmettelisi yhtään vaikka prinsessa ei paluukyydissä olisikaan. Junnukin olisi ollut kovasti jäämässä yökyläilemään mutta ei nyt sentään. Saa luvan palata ukon kanssa yhtä matkaa, prinsessa ja pikkuserkku saisi varmasti raivarin jos junnu jäisi sinne heidän kiusakseen.

Eilinen esitys oli ollut loistava. Junnu kuvaili hyvinkin elävästi kuinka Hessu oli kaatunut, Mikki ja Minni käyneet jäällä, rapu ja taikalamppu pyörineet väkkärää ja vierestä oli kulkenut myyjä prinsessapirtelöiden kanssa. Kotimatkalla oli käyty syömässä oikein ravintolassa ja kaikki oli ollut kivaa ja hauskaa. Ukkokin totesi, että ensimmäinen kerta kun junnu oli hiljaa kaksi tuntia ja ilmeet oli olleet näkemisen arvoisia. En epäile.

Jaa. Josko tästä pikku hiljaa siirtyisi syöttelemään spedeä, johan tuon saa kohta päiväunille. Kaveri koettaa syödä piirustuslevynsä kynää, taitaa tosiaan ikenissä tuntua pakotus. Se on moro, toivottavasti pysyn jo loppupäivän pois.